+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » [Duyuru] Akademisyen Firmalarına Özel Küçük Ofisler Kullanıma Açılmıştır

[Duyuru] Akademisyen Firmalarına Özel Küçük Ofisler Kullanıma Açılmıştır

Değerli Akademisyen Firması Yetkilisi,

Erciyes Teknopark akademik girişimciliği her fırsatta teşvik etmektedir. Siz değerli akademisyenlerin zorlu şirket kurulum süreçlerine destek olmak, maliyetlerinizi azaltmak amacı ile sizlerden gelen yoğun talep üzerine Erciyes Teknopark’ta akademisyenlere özel olmak üzere düşük maliyetli küçük ar-ge ofis alanları (Sera Akademi Ofisleri) kullanımınıza açılmıştır.

Ofislerin özellikleri ve kullanım şartları aşağıda belirtilmiştir, imkanlar dahilinde ilk etapta 15 ofis olarak yapılan çalışma talebe ve eldeki imkanlara göre gelecek dönemde tekrarlanacaktır.

Erciyes Teknopark A.Ş.


Sera – Akademi Ofisleri Özellikleri ve Kullanım Şartları:

1.    Büyüklüğü 4,2 m2 ile 4,6 m2 arasında değişen toplam 15 ofis bulunmaktadır.
2.    Bu ofislerden faydalanan girişimciler mevcut diğer kira indirimlerinden faydalanamazlar.
3.    Ofisler, kira başlangıç tarihinden itibaren 12 ay + 6 ay (Kurul onayı ile) toplamda en fazla 18 ay süreliğine tahsis edilirler. (Süre aşımında yüksek kira uygulaması yapılır.)
4.    Ofislerden faydalanabilmek için kişilerin üniversite akademisyeni olmaları, üniversiteden Erciyes Teknopark’ta çalışma izni almış olmaları ve Erciyes Teknopark Değerlendirme Kurulu’ndan geçmiş bir ar-ge projesine sahip olmaları gerekmektedir.
5.    Sınırlı kontenjan nedeni ile talep sırasına göre ofisler tahsis edilecek olup, mevcut Erciyes Teknopark akademisyen firmalarına öncelik tanınacaktır.
6.    Girişimci tarafından kiralanan tek ofisin Sera – Akademi ofisi olması zorunludur. Başka ofisi bulunan akademisyenlere Sera – Akademi ofisi tahsis edilemez, Sera – Akademi ofisi kullanan akademisyenler kullanım sırasında ilave ofis talebinde bulunamazlar.
7.    Her akademisyene sadece bir Sera -  Akademi ofisi kiralanabilir.

İletişim:
Nurhan Haseken
Erciyes Teknopark A.Ş.
Kiralama Birim Sorumlusu
0352 224 81 12 – 13 (Dahili: 120)


30.11.2015