+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » Bio-based Industries Joint Undertaking Bilgi Günü ve Proje Pazarı Başvuruları Açılmıştır

Bio-based Industries Joint Undertaking Bilgi Günü ve Proje Pazarı Başvuruları Açılmıştır

21 Nisan 2016 tarihinde, Brüksel’de yapılacak olan, “Bio-based Industries Joint Undertaking (BBI JU)” Bilgi Günü ve Proje Pazarı Etkinliği için kayıt süreci başlamıştır.
Etkinliğe katılım ücretsiz olup, elektronik ortamda kayıt yaptırmak zorunludur. Etkinliğe katılım sınırlı sayıda olduğundan ilk kayıt yaptıran katılımcılar öncelikli olacaklardır. Bu nedenle erken kayıt yaptırmak önem arz etmektedir.

Düzenlenecek olan etkinliğin amacı, BBI JU 2016 Çağrısı ile ilgilenen, sanayi ve akademi başta olmak üzere tüm paydaşları bir araya getirerek proje önerileri ve iletişim ağları oluşmasını sağlamaktır.
Etkinliğin sabah seansında, Bio-based Industries Joint Undertaking oluşumu, BBI JU 2016 Çağrısı ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgi verilecektir. Öğleden sonra seansında ise, katılımcıların tanışmaları ve birebir görüşmeleri için “BBI JU Partnering Platform” kullanılacaktır. Bu platform aracılığıyla, etkinlik katılımcıları bireysel/kurumsal profillerini oluşturup platforma yükleyebilecek ve diğer katılımcılarla işbirliği kurabilecekleri ağa üye olabileceklerdir. Detaylı bilgiye ve an itibari ile erişime açık olan “BBI JU Partnering Platform”a erişim için tıklayınız.
2016 Çağrısı’nın Nisan 2016 sonunda açılması öngörülüyor olup, taslak Çalışma Programı’na ulaşmak için tıklayınız.

Etkinliğe kayıt yaptırmak için tıklayınız.

İletişim için : Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi (ETTO)
Tel: 0(352) 224 81 12
E-mail: info@erciyestto.com


08.03.2016