+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » Kapadokya Uluslararası IP Günleri Etkinlik Duyurusu

Kapadokya Uluslararası IP Günleri Etkinlik Duyurusu

Degerli Teknoloji Transferi İlgilileri,

Teknoloji transfer ofislerinin surdurebilirligi ve gelismesi için temel fonksiyon ve gelir kaynaginin Fikri Mulkiyet Haklari olacagi asikârdir.

Ulkemiz için gerek Teknoloji Transferi gerekse Fikri Mulkiyet Haklari kavramlarinin çok yeni ve tam anlasilamamis oldugu durumu da goz onunde bulundurularak Kapadokya IP Gunleri etkinligini duzenleyerek bu eksikligi giderme konusunda katki sunmayi planlamis bulunmaktayiz.

Etkinligimizin ilk gunu (29 Eylul 2016 Perşembe), Ulkemizde Fikri ve Sinai Mulkiyet ile ilgili yasa ve mevzuat sikintilari ile bu sikintilardan kaynakli Teknoloji Transfer Ofislerinin onundeki bariyerlerin ve bu bariyerleri asmak için yapilmasi gerekenlerin/yapilacaklarin tartisilacagi TTO Modul-4 çalistayi ile baslayacaktir. Bu çalistayin bildirisi ve sonuçlari yine ayni etkinlik kapsaminda TTO Fikri Mulkiyet Haklari konulu panelde konunun diger taraflari ile de paylasilacak ve çozum onerileri ele alinacaktir.

Fikri/Sinai Mulkiyet ile ilgili uluslararasi kurum ve kuruluslarin da katilim gosterecegi iki gunluk konferans ve panel oturumlarinin konulari ise TTO Profesyonellerinin gelisimine katki saglayacak ve farkli alan ve konularda deneyim kazanacak sekilde ozenle seçilmistir.

Bu baglamda teknoloji transferinin temeli olan Fikri/Sinai Mulkiyet Haklari konularinin derinlemesine irdelenecegi, TTO açisindan degerlendirilecegi ve ornek uygulamalarin yapilacagi Kapadokya IP Gunlerinde sizleri de aramizda gormekten memnuniyet duyariz.


Organizasyon Hakkında
Organizasyon Adı: Kapadokya Uluslararası IP Günleri
Web Sitesi: kapadokyaip.erciyesteknopark.com
Tarih: 29-30 Eylül 2016
Yer: Kapadokya
 İletişim: Mesut Aktekin– TTO Uzmanı
Telefon: 0352 224 81 12 – Dahili: 125


01.07.2016