+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » Agile ve Scrum Temelleri Eğitimi

Agile ve Scrum Temelleri Eğitimi

Değerli Erciyes Teknopark Firmaları,

Eğitim faaliyetleri kapsamında daha etkin bir gelişim sağlayabilmek için “Agile ve Scrum Temelleri Eğitimi” planlanmaktadır.

Yazılım projelerinde kaynakların doğru kullanılması, ürün önceliklerinin belirlenmesi ve müşteri taleplerinin doğru anlaşılması büyük önem taşımaktadır. Bu doğrultuda proje gelişiminin ve bu sırada gerekli olan revizyonların zamanında yapılması gerekmektedir. Yeni ürünlerin keşfedilmesi ve  gelişim döngüsündeki gecikmeler nedeniyle yazılım projeleri %60 oranında başarısızlığa uğramaktadır.

Bu durum, büyük şirketleri, üretkenliği daha yüksek projeler üretmek üzere çeşitli yöntemleri denemeye yöneltmiş, çoğu şirket yönetimde ve uygulamada en başarılı buldukları  Agile  (çevik) yazılım geliştirme yaklaşımlarını benimsemişlerdir. Bu eğitim ile proje üretkenliği, değişikliklere hızlı adapte olabilme, proje kalitesi ve projenin pazara çıkış hızı kapsamlarında % 80 oranında başarı artışı sağlanmaktadır.

Erciyes Teknopark tarafından Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan, agile ve agile yaklaşımlardan birisi olan scrum hakkında verilecek eğitim firmanızın daha aktif bir şekilde ilerlemesini hedeflemektedir.

Eğitim Ücreti: 600 TL (Ekonomi Bakanlığı desteğinden yararlanılarak yapılması planlanan eğitimde, ETTOSOFT Küme üyesi firmalar tarafından 8 firma katılması halinde küme firmalarına %75 geri ödeme yapılacaktır.)

Sizler için planlanan bu eğitime katılım sürecinizin teyidi için aşağıdaki kayıt linkini doldurmanızı rica ederiz.
Kayıt için tıklayınız.


Eğitimi verecek kurum, eğitmenler Ebru Yalçınkaya, Eda Coşkuner ve eğitim içeriği hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.


03.04.2017