+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » COST Projeleri ve Uluslararası İş birlikleri Alanında Bilgi Günü Etkinliği

COST Projeleri ve Uluslararası İş birlikleri Alanında Bilgi Günü Etkinliği

Değerli Araştırmacılar;

20.03.2019 tarihinde Prof. Dr. Mustafa ERSÖZ’ün konuşmacı olarak katılacağı COST Projeleri ve Uluslararası İş birlikleri alanında bilgi günü düzenlenecektir.

COST, bilimsel ve teknik araştırma ve geliştirme konularında ülkelerin ulusal düzeyde gerçekleştirdikleri projeler arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla oluşturulmuş bir Avrupa platformudur. Benzer konularda araştırma yapan araştırmacıların bir araya getirilerek bilimsel bilgi paylaşım ve değişiminin sağlanması ve ortak sinerji oluşturarak Avrupa Araştırma Alanına yön vermektedir.

COST, ulusal alanda araştırmalarını sürdüren, alanında uzman araştırmacıların Avrupa düzeyinde oluşturulmuş COST Aksiyonu adı verilen ağlarda aynı alanlarda çalışan araştırmacılarla bir araya gelmelerini amaçlamaktadır.
Son 2 yıldır, COST un misyon ve politikası kapsamında, COST projelerinde etkinliği az olan ülkeler, Türkiyede bu ülkeler arasında, özellikle Türk araştırmacıların uluslararası projelerde konsorsiyumlarda yer alması için teşvik mekanizmaları bulunmaktadır. Dolayısıyla COST programı, araştırmacıların uluslararası alanda işbirliği geliştirmek için en ideal program olma özelliğine sahiptir.

Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi Tarafından düzenlenecek olan bu etkinliğe aşağıdaki linkten kayıt olmanız önem arz etmektedir.

Konuşmacı:  Prof. Dr. Mustafa ERSÖZ
                         Selçuk Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi
                         TÜBA Asil Üyesi
                         EU COST Bilimsel Komite Üyesi
                     
Etkinlik Adı: COST Projeleri ve Uluslararası İşbirlikleri
Etkinlik Tarihi ve Saati: 20.03.2019 Çarşamba Saat: 13:30
Etkinlik Yeri: Erciyes Teknopark Tekno 5 Konferans Salonu
Etkinlik Kayıt Linki: https://goo.gl/8TiQ1Z
İletişim: 2076666/68333

Saygılarımızla.

Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi
Proje Destek Hizmetleri Birimi


11.03.2019