+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Erciyes Teknopark’ı Ziyaret Etti

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Erciyes Teknopark’ı Ziyaret Etti

 Fotoğraf

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Muhammet Güven, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Murat DOĞAN, Prof.Dr.Karamehmet YILDIZ ve Prof.Dr.Mustafa Kemal APALAK Erciyes Teknopark’ı ziyaret etti.
Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Abdulhakim Coşkun, Erciyes Teknopark Genel Müdürü Bilgin Yazlık ve Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Gönülateş tarafından Erciyes Teknopark'ın ve Teknoloji Transfer Ofisi'nin genel tanıtımı, faaliyetleri, başarı ile sonuçlandırılan projeleri ve verilen hizmetleriyle ilgili olarak Prof.Dr.Güven’e hazırlanan raporun sunumu yapıldı.
Sunumların ardından Erciyes Teknopark ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi (ETTO) personeli ile bir araya gelen Prof.Dr.Güven’e personel yaptıkları çalışmalar ve yürüttükleri görevler hakkında bilgi verdi. Prof.Dr.Güven bölgenin en büyük kuluçka programı olan SERA Ofisi’ni de ziyaret etti. Sera Ofisi’ndeki genç girişimcilerden hazırladıkları projeler hakkında bilgi aldı.


13:00, 10.03.2016

Haber Fotoğrafları