+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ERCİYES TEKNOPARK’TA, ETTOSOFT EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

ERCİYES TEKNOPARK’TA, ETTOSOFT EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark’ın yürüttüğü Kayseri’nin ilk, Türkiye’nin ise ikinci yazılım kümesi olan Ettosoft Yazılım Kümesi firmalarına yönelik eğitimler devam ediyor.

Türkiye’nin saygın eğitim kurumları ve eğitmenleri tarafından Ettosoft Yazılım Kümesi firmalarına 2014 yılından beri verilen eğitim faaliyetleri ile ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof.Dr.Abdulhakim Coşkun şunları söyledi:” Uygulamalı olarak yapılan ve güncel örnek olayların işlendiği eğitimlerle firma katılımcılarının ticari hayatlarına katma değer eklemelerini amaçlıyoruz. Ettosoft Yazılım Kümesi firmalarına yönelik olarak 2 tam gün boyunca eğitmen Eser Yoğurtçu tarafından Dijital Pazarlama ve Growth Hacking eğitimleri verildi. Growth Hacking eğitimi ile firmaların ölçeklenebilir büyümelerine katkı sağlamasını, dijital pazarlama eğitimi ile de firmalarımızın daha etkin pazarlama teknikleri kullanarak rekabet avantajı yakalamasını ve global pazarlara açılmasını hedefledik.

Ettosoft Yazılım Kümesi, üye firmaların yurt dışı pazarlara açılmaları ve ihracat yapmaları noktasında bir dizi eğitim ve danışmanlık hizmetlerinden sonra yurt dışı faaliyetlerine başladı. Gerçekleştirilen faaliyetler sonrasında küme üyesi firmaların küme öncesi dönem ile karşılaştırıldığında cirolarında %52, personel istihdamlarında %34 artış oldu. Küme firmalarının toplam ihracatları ise 30 kat arttı.

Küme firmalarının güncel uygulamaları yakalamaları ve bunları ticari hayatlarında da kullanabilmeleri adına 2016 yılında da eğitim, danışmanlık ve yurtdışı faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor olacak.”


12:23, 19.04.2016

Haber Fotoğrafları