+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 23 Nisan Coşkusu Erciyes Teknopark’ta Kutlandı

23 Nisan Coşkusu Erciyes Teknopark’ta Kutlandı

 Fotoğraf

                                                                                
Erciyes Teknopark, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlikle 23 Nisan neşesini teknoparka taşıdı.

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri’nin, Erciyes Teknopark’a gerçekleştirdikleri ziyarete ilgi büyüktü.

Genç Mucitler Erciyes Teknopark’ta
Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof.Dr.Abdulhakim Coşkun Erciyes Teknopark’ta gerçekleşen 23 Nisan etkinliği ile ilgili şunları söyledi:” Erciyes Teknopark olarak bölge ekonomisine katkı sağlamanın yanında yeni neslin teknolojiyi okuldayken tanıyarak girişimcilik fikirlerine sahip olması sürecini, sosyal sorumluluk projesi olarak benimsiyoruz. Bu amaçla da gençlere teknolojiyi tanıtıp, sevdirmek için Erciyes Teknopark’ta bu tür organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Yine aynı amaç doğrultusunda 4 yıldır Kayseri ve çevresindeki meslek liseleri, meslek yüksekokulları, mesleki ve teknik eğitim merkezlerinde de Teknoakademi adı altında tecrübe paylaşımı seminerleri düzenliyoruz
Düzenlediğimiz etkinlik vesilesi ile hayatımıza neşe katan ve geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Erciyes Teknopark olarak en içten dileklerimizle kutlarız.”

Etkinlik Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof.Dr.Abdulhakim Coşkun’un koltuğunu Melikgazi Çocuk Meclisi Üyesi öğrencilere devretmesiyle devam etti. Ardından genç mucitlere Erciyes Teknopark’ın tanıtımı yapıldı. Sera Kuluçka Merkezi’nde yer alan takımların ürettiği, 3D yazıcıyla alınan çıktılar Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerinin oldukça ilgisini çekti.


18:09, 22.04.2016

Haber Fotoğrafları