+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Girişimci Adaylarına“ İŞ FİKRİ ÜRETME ve İŞ FİKRİ DOĞRULAMA EĞİTİMİ” Düzenlendi

Girişimci Adaylarına“ İŞ FİKRİ ÜRETME ve İŞ FİKRİ DOĞRULAMA EĞİTİMİ” Düzenlendi

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark’ta, girişimci adaylarının başarılı işletmelere dönüşümü için yürütülen Sera Kuluçka Programı kapsamında “İş Fikri Üretme ve İş Fikri Doğrulama Eğitimi” düzenlendi.

Sera Kuluçka Programı ve etkinlikleriyle ilgili bilgi veren Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz şunları söyledi: “Sera, iş fikirlerini ürüne/hizmete dönüştürüp başarılı girişimciler yetiştirmeyi amaç edinmiş özgün bir kuluçka programıdır.

Girişimcilikte en önemli unsurlardan biri değerli fikir üretmektir. Çünkü amaç bu fikirle para kazanabilmektir. Bu eğitimle farklı fikir üretme tekniklerini öğreterek daha bilinçli ve tutarlı fikirler elde etmeyi hedefledik.Eğitimci Murat Özanlar tarafından gün boyu verilen öğrenci iken iş fikirleri üretme eğitiminde; problemlerin sistematik bir şekilde nasıl çözüleceği ve bu problemlerin nasıl iş fikirlerine dönüştürüleceği anlatıldı.”

Uygulamalı örneklerle beyin antrenmanı yaptırılan iş fikri üretme ve iş fikri doğrulama eğitiminde, katılımcılar keyifli bir eğitim geçirdiklerini ifade ettiler.


17:02, 09.05.2016

Haber Fotoğrafları