+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AİA'nın Sağlamış Olduğu Fırsatlarla Farklı Ülkelerde Pazar Payınızı Artırabilirsiniz

AİA'nın Sağlamış Olduğu Fırsatlarla Farklı Ülkelerde Pazar Payınızı Artırabilirsiniz

 Fotoğraf


53 ülkede bulunan 600'den fazla partner kuruluşun erişebildiği bir firma veri tabanı olan Avrupa İşletmeler Ağında belli projelerde çalışmak üzere binlerce firma bulunmaktadır.

Erciyes Teknopark, 2015-2020 yılları arasında Kayseri, Sivas ve Yozgat (TR 72) bölgesinde Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında yetkili tek temsilcilik unvanına sahip olarak faaliyet göstermektedir. Bu da TR72 bölgesi firmalarına hem Avrupa Birliği ve ticari işbirliklerine dair bilgiye hem de teknoloji transferi konusundaki desteğe aynı noktadan ulaşabilmelerinde kolaylık sağlamaktadır.

Erciyes Teknopark firmaları olarak bu veri tabanına profilinizi yüklediğiniz zaman teklifinizin veya talebinizin Avrupa çapında, ilgili ülkelerde bulunan kuruluşlar tarafından yayınlanmasını sağlayabilir ya da hedeflediğiniz pazara girmek için ihtiyacınız olan yerel işletmeyi bulabilirsiniz.

Erciyes Teknopark firmalarından biri olan Mazaka Yazılım’ın şirket profili AİA veritabanına yüklendikten kısa süre sonra, bir Danimarka firmasından görüşme talebi alındı. Yapılan görüşmeler sonrası yakın zamanda hayata geçecek olan ticari işbirliği ile Danimarka’da Mazaka Yazılım’ın hazırladığı yazılım programı kullanılıyor olacak. Mazaka Yazılım, AİA’ya profilini yükleyerek girmesi son derece güç olan İskandinavya pazarında yer alabilme şansını yakalamış oldu.

Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından yürütülen Avrupa İşletmeler Ağı projesinin düzenlediği etkinlikleri yakından takip ederek, ticari ve teknik konularda yabancı firmalarla işbirliklerinin geliştirilmesi için önemli fırsatlar yakalamış olabilirsiniz.

Farklı ülkelerdeki pazar payını artırma hedefinde olan tüm Erciyes Teknopark firmalarının AİA’nın sağlamış olduğu iş fırsatlarından yararlanabilmeleri için Erciyes Teknopark Avrupa İşletmeler Ağı birimiyle iletişime geçmelerinin yeterli olduğunu bilgilerinize sunarız.




15:48, 06.06.2016