+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ERCİYES TEKNOPARK ÇALIŞANLARI, GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

ERCİYES TEKNOPARK ÇALIŞANLARI, GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark çalışanları geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğine Erciyes Teknopark A.Ş. yönetimi ve tüm çalışanlar aileleriyle katıldı.

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen etkinlikle ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof.Dr.Abdulhakim Coşkun şunları söyledi: “ Başarılı işler ekip olma bilinci taşıyan personelin yaptığı çalışmalarla mümkündür. Her yeni yıl büyüyen hedeflerle ilerlemeyi ilke edinmiş Erciyes Teknopark olarak iş hayatındaki paylaşımların, sosyal alanlarda da sürdürülmesinin ekip ruhunu güçlendirdiğine inanıyoruz. Bu tür etkinlikler, çalışanlar arasındaki iletişimi kuvvetlendirdiği gibi kurum aidiyetine de katkı sağlamaktadır. Erciyes Teknopark yönetimi olarak takım etkinliklerini, farklı organizasyonlarla sürdürmek her daim hedeflerimiz arasında yer almaktadır.”

İftar yemeği, Prof.Dr.Abdulhakim Coşkun’un personel ve ailelerine katılımlarından dolayı yaptığı teşekkür konuşması sonrası sona erdi.


10:53, 28.06.2016

Haber Fotoğrafları