+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » MİLLİ İRADEYE ve DEMOKRASİMİZE KARŞI YAPILAN DARBE GİRİŞİMİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

MİLLİ İRADEYE ve DEMOKRASİMİZE KARŞI YAPILAN DARBE GİRİŞİMİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark olarak, ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, milli iradeye ve demokrasimize karşı haince planlanmış darbe girişimini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Haince planlanmış bu darbe girişimine aziz Türk Milleti, milli iradesine sahip çıkarak en büyük cevabı vermiştir. TSK içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütüne mensup azınlık tarafından girişilen darbe girişimini bastıran yüce Türk Halkı “Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Milletin Olduğuna” dair son noktayı koymuştur. Bu vesileyle darbe girişimine karşı direnirken hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Türk Milletinin kazanmış olduğu bu zafer tarihe geçecek olup darbe girişimlerinin de başarılı olamayacağının göstergesidir.

Bu hain girişim, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 2023 hedefleri doğrultusunda hız kesmeden ilerlemesine engel değildir. Aksine Türkiye Cumhuriyeti daha da güçlenerek, tek vatan ve tek bayrak olarak ilelebet varlığını sürdürecektir.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Kamuoyuna saygıyla duyurulur


12:01, 27.07.2016