+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ERCİYES TEKNOPARK, ARDEB SOBAG TECRÜBE PAYLAŞIMI SEMİNERLERİNE DEVAM EDİYOR

ERCİYES TEKNOPARK, ARDEB SOBAG TECRÜBE PAYLAŞIMI SEMİNERLERİNE DEVAM EDİYOR

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Edebiyat Fakültesi’nde ARDEB (Araştırma Destek Programları Başkanlığı) SOBAG (Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Gurubu) tecrübe paylaşımı etkinliği düzenlendi.

Seminere konuşmacı olarak Mersin Üniversitesi’nden Edebiyat ve Eğitim Bilimleri alanında birçok TÜBİTAK projesini başarıyla yürütmüş Doç. Dr. Bülent ÖZKAN katıldı. Özkan, etkinlikte akademisyenlerle kendi tecrübelerini ve başarı hikayesini paylaşıp katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Projesiz Akademisyen Kalmasın

Düzenlenen tecrübe paylaşımı etkinliğiyle ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz şunları söyledi:” Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak amacımız Araştırma Destekleri Başkanlığına bağlı hibe fonları hakkında bilgilendirme yaparak akademisyenlerimizin proje yazma çalışmalarını destekleyebilmek ve teşvik etmektir

“Projesiz Akademisyen Kalmasın” hedefimiz doğrultusunda konuyla ilgili isim yapmış uzmanları da araştırmacılarımızla buluşturmaya devam ediyoruz.

Bu doğrultuda akademisyenlerimizi proje yazmaya teşvik etmek için araştırmacıların projelerini uygun fona yönlendirme, yazım sonrası inceleme, ücretsiz birebir rehberlik hizmeti verme, proje önerisi yazma ve tecrübe paylaşımı çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor.

TÜBİTAK Araştırma Destekleri Daire Başkanlığı’na bağlı hibe fonlarına proje göndermeyi düşünen tüm akademisyenlerimizin Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi’nden ücretsiz birebir rehberlik hizmeti alabileceğini yineleyerek araştırmacılarımızı bu hizmeti almaya davet ediyoruz.”


17:32, 30.11.2016

Haber Fotoğrafları