+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Erciyes Teknopark ve Kocasinan Belediyesi Arasında “İyi Niyet Protokolü” İmzalandı

Erciyes Teknopark ve Kocasinan Belediyesi Arasında “İyi Niyet Protokolü” İmzalandı

 Fotoğraf


Erciyes Teknopark A.Ş. ve Kocasinan Belediyesi arasında sürdürülebilir işbirliği, ortak Ar-Ge projeleri geliştirmek, yürütmek ve başarılı projelerle ülkenin teknolojik kalkınmasında aktif rol üstlenmek amacıyla “iyi niyet protokolü” imzalandı.

Kocasinan Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen protokol imza törenine; Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Erciyes Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Mahmut Doğan ve Erciyes Teknopark A.Ş.  Genel Müdürü Bilgin Yazlık katıldı.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, törende yaptığı konuşmasında Teknopark A.Ş ve Kocasinan Belediyesi arasında imzalanan bu protokoldeki amaçlarının hem birlikte işbirliği oluşturmak, hem de başarılı bir Ar-Ge projeleri geliştirmek olduğunu kaydetti.

Rektör Güven, “Başta enerji tasarrufu konusunda yeni projeler geliştirerek, Kocasinan bölgesinde katı atık toplama sistemlerinin optimizasyonunu sağlamayı hedefliyoruz. Erciyes Teknopark A.Ş ve Kocasinan Belediyemiz arasında imzalanan bu protokolün faydalı olacağı kanaatindeyim ” dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimli olması içi çaba gösterdiklerini belirterek, iyi niyet protokolü ile asfalt, katı atık ve geri dönüşüm konusunda yenilikçi projeler geliştireceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ile Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, protokole imza attı.


16:49, 12.05.2017

Haber Fotoğrafları