+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAMU KURUMLARI, FİRMALAR VE STK’LARA ERASMUS FONLARIYLA İLGİLİ PROJE YAZMA EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

KAMU KURUMLARI, FİRMALAR VE STK’LARA ERASMUS FONLARIYLA İLGİLİ PROJE YAZMA EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

 Fotoğraf


Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Erasmus+ fonlarıyla ilgili kamu kurumlarına, firmalara ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik proje yazma eğitimi düzenlendi. Düzenlenen eğitim iki tam gün boyunca uygulamalı olarak verildi.

Düzenlenen Erasmus+ fonları proje yazma eğitimiyle ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz şunları söyledi: “Avrupa Birliği Fonlarından olan ve kişilere yaş ile eğitim geçmişlerine bakılmaksızın yeni beceriler kazandırılması, kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesi, istihdam olanaklarının arttırılması, akademik işbirliklerinin sağlanması, iyi uygulama örneklerinin incelenmesi vb. birçok konuda hareketlilik sağlayan Erasmus+ fonlarıyla ilgili kamu kurumlarına, firmalara ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik uygulamalı proje yazma eğitimi düzenledik. Bu eğitim sonrası projesi desteklenen katılımcılar ortak ülkelerde sertifikalı eğitimler alma imkanı yakalayıp, araştırma ekibinin eğitim, ulaşım, konaklama vb. tüm masrafları AB Erasmus+ fonu tarafından karşılanmaktadır. Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak amacımız bölgedeki kamu kurumlarına, firmalara ve sivil toplum kuruluşlarına proje yazma çalışmalarını destekleyebilmek ve teşvik etmektir.”

İnteraktif olarak düzenlenen eğitim sonrası katılımcılardan gelen sorular yanıtlandı. Kursiyerlere sertifikaları ve eğitmen Hilal B. Bilgen’e teşekkür plaketi  Proje ve Destek Hizmetleri Birim Koordinatörü Ali İhsan Yoğurt tarafından takdim edildi.


10:17, 04.01.2018