+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ERCİYES TEKNOPARK FİRMALARI SİLİKON VADİSİ İZLENİMLERİNİ PAYLAŞTI

ERCİYES TEKNOPARK FİRMALARI SİLİKON VADİSİ İZLENİMLERİNİ PAYLAŞTI

 Fotoğraf


Erciyes Teknopark, Teknoloji Geliştirme Bölgesinde yer alan kiracı firmalar arasında tecrübe paylaşım seminerleri düzenlenmeye devam ediyor.

Düzenlenen tecrübe paylaşım seminerleri ile ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz şunları söyledi:” Firmalar arası tecrübe paylaşım seminerleri ile firmalarımızın ticari ortamda daha başarılı bir şekilde büyümelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Erciyes Teknopark çatısı altında faaliyet göstermekte olan Ar-Ge firma temsilcileri tarafından ocak ayı içerisinde A.B.D.’ye ziyaret gerçekleştirilmiş olup dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan Consumer Electronics Show (CES) fuarına ve Silikon Vadisine katılım gösterilmiştir. Bilindiği gibi Silikon Vadisi, internet ve teknoloji alanında büyük başarı elde etmiş birçok şirketi tek bir çatı altında toplayan bölgeye verilen isimdir. Bu vadide Apple, Google, Facebook, Microsoft, Yahoo, Mozilla, LinkedIn, eBay, Intel gibi uluslararası alanda faaliyet gösteren birçok teknoloji şirketi yer almaktadır. Teknolojik faaliyetlerin merkezi olan Silikon Vadisi teknoloji alanında dünya ekonomisindeki pastadan en büyük payı almaktadır. Bu bölgeyi ziyaret eden Erciyes Teknopark firmaları da Silikon Vadisindeki firmaların neden bu kadar başarılı olduklarını, yatırımcı girişimci ilişkilerini, vadideki motivasyon yöntemlerini ve ekosistemi yerinde inceleyip tanıma fırsatı bulmuşlardır.

Consumer Electronics Show (CES) fuarında teknik ziyaretler ile ikili görüşmeler gerçekleştiren firmalarımız, Erciyes Teknoloji Geliştirme Bölgesinde bulunan diğer firmalarla Silikon Vadisi ekosistemi izlenimlerini ve yeni teknolojilerle ilgili tecrübelerini paylaştılar.

Firmalarımızın çalışmalarına yeni vizyon katacağına inandığımız tecrübe paylaşım seminerlerini yıl boyunca belirli aralıklarla düzenliyor olacağız.”


09:33, 09.02.2018

Haber Fotoğrafları