+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Erciyes Teknopark’ta 2.Fidan Dikim Şenliği Düzenlendi

Erciyes Teknopark’ta 2.Fidan Dikim Şenliği Düzenlendi

 Fotoğraf

21-26 Mart Orman Haftası’nda “Yeşili Sev Doğayı Koru” bilinciyle Erciyes Teknopark’ta 2.Fidan Dikim Şenliği düzenlendi. Erciyes Teknopark Yönetimi’nin düzenlediği şenliğe Erciyes Teknopark’ta yer alan firma çalışanları katılım gösterdi.

Erciyes Teknopark 2.Fidan Dikim Şenliği ile ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Murat Doğan şunları söyledi:” Teknoparklar, doğayla uyumlu teknolojiler geliştirmek zorundadırlar, teknopark firmalarının bu felsefe ile ürün geliştirmelerini teşvik etmek için teknopark kampüs alanlarının yeşil ile dizayn edilmeleri son derece önemlidir. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle mevcutta iki binin üzerinde olan ağaç sayımızı daha da artırıyoruz.

Erciyes Teknopark’ta faaliyet gösteren firmalarımızda teknoloji geliştirme bölgemizde dikili bir ağaçları olması adına etkinliğimize yoğun ilgi gösterdiler. Firmalarımızın katılımı ile gerçekleştirilen bu etkinlik, bölgede kültür oluşturmak adına da değer ihtiva etmektedir.

Hedefimiz fidanların toprakla buluştuğu bu etkinliği geleneksel hale getirip teknoloji geliştirme bölgemizi kazandığı başarılar kadar çevre düzenlemesiyle de örnek olacak teknoparklar arasında konumlandırabilmektir.

Erciyes Teknopark olarak düzenlediğimiz fidan dikimi etkinliği öncesi tüm katılımcılarımıza sucuk ekmek ikramında bulunarak teknoparkımızı yeşillendirdiğimiz gibi büyük bir aile olmanın verdiği gururu ve mutluluğu da şenlik havasında yaşamış olduk.”


13:30, 26.03.2018