+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 23 Nisan Neşesi Erciyes Teknopark’a Taşındı

23 Nisan Neşesi Erciyes Teknopark’a Taşındı

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlikle 23 Nisan neşesini teknoparka taşıdı.

Beyazşehir İMKB okulu öğrencilerine verilen TinkerCAD 3 Boyutlu Tasarım, 3 Boyutlu Yazıcılar ve Scratch Programlama eğitimleri ile genç mucitler geleceğe hazırlandı.

Geleceğin Mühendisleri Erciyes Teknopark’ta

Erciyes Teknopark tarafından Lab Erciyes Akademi faaliyetleri kapsamında düzenlenen 23 Nisan etkinliği ile ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Murat Doğan şunları söyledi:” Erciyes Teknopark olarak geleceğimizin emanetçileri gençlerin teknolojiye ve girişimciliğe dair fikirleri okul dönemindeyken öğrenebilmelerini oldukça önemsiyoruz. Bu amaçla şehrimizdeki okulların Erciyes Teknopark’ı ziyaret ederek burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi almaları, Sera Kuluçka Merkezi’nde girişimciliğe dair neler yapılabileceğini öğrenmeleri adına teknoloji geliştirme bölgemizde öğrencileri sık aralıklarla ağırlıyoruz.

Erciyes Teknopark’ta verdiğimiz eğitimler sayesinde de çocuklarımız sadece teknoloji tüketicisi olmayıp yeni teknolojiyi üretmenin yollarını öğreniyor. Aynı zamanda bu eğitimlerle çocukların tasarım yetenekleri gelişip, hayal güçleri harekete geçiyor. Gerçekleşen eğitimlerde de gördüğümüz kadarıyla çocuklar bu tür etkinliklerle eğlenirken öğrenebiliyor.

Biz de bugünkü öğrenci grubumuza Erciyes Teknopark Lab Erciyes Akıllı Sınıfı’nda TinkerCAD 3 Boyutlu Tasarım, 3 Boyutlu Yazıcılar ve Scratch Programlama eğitimlerini verdik.

Düzenlediğimiz bu etkinlik vesilesi ile geleceğimizin güvencesi, güçlü yarınlarımızın teminatı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Erciyes Teknopark olarak en içten dileklerimizle kutlarız.”

Etkinlik katılımcı öğrencilere sertifikalarının ve hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.


10:50, 24.04.2018

Haber Fotoğrafları