+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TEKNOPARK FİRMAMIZIN BÜYÜK BAŞARISI

TEKNOPARK FİRMAMIZIN BÜYÜK BAŞARISI

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark firmalarımızdan, Cappadocia Technology firması kurucusu olan aynı zamanda ERÜ, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Turan Özdemir tarafından, yürütülen “ Bilgisayar Kontrollü Ultrasonik Pulser-Receiver Birimi Tasarımı” projesi başarı ile tamamlanmıştır. Proje Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim programı tarafından da desteklenmiştir.

Proje kapsamında geliştirilen ürün, yine Teknopark firmamız olan COROBO firmasının desteği ile TUŞAŞ Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TAI) tarafından büyük uçak parçalarının kontrollerinde başarılı ile kullanılmış olup firmaya ve Türk savunma sanayisine önemli katkılar sağlamıştır. Elde edilen başarı neticesinde TAI tarafından 27.02.2014 tarihinde TAI tesislerinde bir tören düzenlenerek, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Turan Özdemir’e TAI ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ödül takdim edilmiştir. Ödülleri Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TAI yetkililerinin alan firmamızın ödül törenine ilişkin görseller ekte bulunmaktadır.

Erciyes Teknopark A.Ş. olarak firmamızı büyük başarısından dolayı kutlayarak, başarılarının devamı dileriz. Diğer firmamız olan COROBO Ltd. Şti. ye, diğer teknopark firmalarımızla yaptığı işbirliği ve yardımlarından ötürü teşekkür ederiz.” 


16:54, 07.04.2014

Haber Fotoğrafları