+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nda Jelatin Üretim Tesisi Yatırımı Değerlendirme Toplantısı gerçekleşti

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nda Jelatin Üretim Tesisi Yatırımı Değerlendirme Toplantısı gerçekleşti

 Fotoğraf

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Merkez Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya, Tarım İl Müdür Yardımcısı Erkan ALKAN, Hayvan Sağlık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Ergün TUĞLUK, Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Selahattin GÖNÜLATEŞ, Teknoloji Transfer Ofisi Birim Sorumlusu Ahmet KİRAZ, özel sektörde ve farklı alanlarda danışmanlık hizmetleri veren Zeki KARAHÜSEYİN ile ilgili Ajans uzmanları katılım sağladı.

Katılımcılar Kayseri’de Jelatin üretim tesisi kurulabilmesi için yapılabilecekler üzerinde görüşlerini beyan ettiler. Ortaya çıkan genel kanaate göre böyle bir tesise Bölge’nin ve Türkiye’nin ihtiyacı olduğu, Kayseri’nin de bu iş için ideal yatırım bölgelerinden biri olduğu vurgulanmıştır. Katılımcılar, yatırıma öncülük edecek bir çalışma grubunun oluşturulması ile süreci birlikte yürütme konularında fikir birliğine vardılar. Ayrıca Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan YETİM’in de katılım sağlayacağı ileri tarihte ikinci bir toplantının yapılması kararlaştırıldı.


13:18, 18.04.2014