+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 1. Endüstriyel Tasarım Merkezlerinin Buluşması ve Ortak Strateji Geliştirme Çalıştayı icra edildi

1. Endüstriyel Tasarım Merkezlerinin Buluşması ve Ortak Strateji Geliştirme Çalıştayı icra edildi

 Fotoğraf

OSTİM Endüstriyel Tasarım Ve Mühendislik Merkezi koordinesinde; Kayseri Endüstriyel Tasarım Merkezi (KETAM), Melikşah Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Merkezi, Ankara Atılım Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Merkezi, CADEM Mühendislik Tasarım ve ROBUST Tasarım firmlarının katılımı ile Ankara OSTİM Endüstriyel Tasarım Ve Mühendislik Merkezi’nde 21 Nisan 2014 tarihinde “1. Endüstriyel Tasarım Merkezlerinin Buluşması ve Ortak Strateji Geliştirme Çalıştayı’ icra edilmiştir.
Konu çalıştayda Endüstriyel Tasarım Merkezlerinde yürütülen faaliyetler, karşılaşılan sorunlar, endüstriyel tasarımın firmalarca kullanımının yaygınlaştırılmasına yönelik izlenecek yollar irdelenmiştir. Çalıştayın belirli periyotlarda sırayla diğer merkezlerde icra edilmesi, faaliyetlerin koordineli ve etik ilkelere bağlı kalınarak yürütülmesi ve merkezlerin birbirlerine tamamlayıcı yönde destek olması konusunda mutabık kalınmıştır.


17:08, 28.04.2014

Haber Fotoğrafları