+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Proje Park'15 Biyo-med Ar-Ge Proje Pazarı Başvuruları Başlıyor!

Proje Park'15 Biyo-med Ar-Ge Proje Pazarı Başvuruları Başlıyor!

“Biyoteknoloji Projeleri Sanayi ile Buluşuyor”

ERCİYES TEKNOPARK tarafından bu yıl 7. si gerçekleştirilecek olan Proje Park’15 Biyo-Med organizasyonu, 21 - 22 Mayıs 2015 tarihlerinde Kayseri’de düzenlenecektir. Özel sektör kuruluşlarını, akademisyenleri, kamu kurumlarını ve öğrencileri bir araya getirmeyi hedefleyen Proje Park’15, bu yıl bir ilki gerçekleştirerek sadece Sağlık Sektörüne yönelik AR-GE projelerini Ulusal ve Uluslararası Sektör temsilcileriyle buluşturacaktır.
Bu yıl Proje Park’15 Biyo-Med proje pazarında tanıtılacak olan tematik alanlar: Biyoteknoloji, Tıbbi Teknolojileri, Genetik Teknolojiler, İlaç
Teknolojileri, Biyo-Enformatik ve Biyo-Medikal Teknolojileri olarak belirlenmiştir.

Bugüne kadar farklı alanlarda 400’den fazla Ar-Ge projesini yatırımcı ile buluşturan Proje Pazarı, sanayicilere yeni yatırım alanları sunduğu gibi, girişimci, akademisyen ve öğrencilere de bilimsel çalışmalarını ve projelerini ticari ürünlere dönüştürebilme imkânı vermiştir.

Siz de Proje Park’a katılarak, projelerinizi özel sektör temsilcileriyle bir araya getirirken, projenizle de ödül kazanabilirsiniz.

Proje Park Ödülleri

Proje Park’a projeleri ile katılan proje sahiplerinden, Erciyes Teknopark değerlendirme kurulunca yapılacak değerlendirme sonuçlarına göre dereceye giren ilk üç proje sahibine ödül verilecektir.

• Birinciye MacBook Air
• İkinciye IPAD Air
• Üçüncüye IPAD Mini

Başvuru ve detaylı bilgi için www.projepark15.com



17:40, 13.03.2015