+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yenilikçi Projelerinize Yatırımcı Desteği Fırsatı !

Yenilikçi Projelerinize Yatırımcı Desteği Fırsatı !

 Fotoğraf

Yenilikçi Projelerinize Yatırımcı Desteği Fırsatı !

Erciyes Teknopark tarafından yürütülen Start-up Erciyes Atölye (SERA); ticari değer taşıyan, teknoloji odaklı proje iş fikirleri olan genç girişimci adaylarını başarılı birer girişimci olarak yetiştirmeyi amaçlayan uygulamalı bir ön kuluçka programıdır.

Bir yıl boyunca projelerini geliştiren Sera Takımlarının 8 Nisan 2015 tarihinde düzenlenecek mezuniyet törenleri vesilesiyle gerçekleştirilecek “Anadolu’nun Yıldız Projeleri Yatırımcıyla Buluşuyor” başlıklı Yatırımcı – Girişimci Buluşmasında SERA takımlarımız, Teknopark firmalarımız ve başvuru yapan akademisyenlerin projeleri arasından seçilecek projelerin yatırımcı karşısında sunumları gerçekleştirilecek ve yatırım desteği aranacaktır.

Siz de projenize yatırımcı desteği arıyorsanız Kayseri’de ilk kez gerçekleştirilecek bu etkinliğe katılım için aşağıdaki linkten 31 Mart 2015 tarihine kadar kayıt yaptırınız.
Sunum yapmaları için seçilecek projelerin sahiplerine sunum formatı gönderilecektir. Sunum yapacak proje sahiplerinin 6 Nisan 2015 Pazartesi Saat 09.00 a kadar sunumlarını göndermeleri talep edilecektir.

Not: Sunum süresi max. 10 dakika olacaktır.

KAYIT İÇİN:
https://docs.google.com/forms/d/1WOTXcCZ1ccZ3JHlyc-iVomGKQ8uEeW3gAiHtRdRu6Qc/viewform


12:23, 26.03.2015