+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » SERA PROGRAMI İLK MEZUNLARINI VERDİ

SERA PROGRAMI İLK MEZUNLARINI VERDİ

 Fotoğraf

SERA İLK DÖNEM MEZUNLARINI VERMENİN GURURUNU YAŞIYOR!

Proje fikri olan girişimci adaylarını, olgunlaşmış iş modelleri ile başarılı ve para kazanan bir girişimci haline dönüştürmeyi amaçlayan, Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından organize edilen SERA (Startup Erciyes Atölye) Programı 8 Nisan 2015 tarihinde birinci yılını doldurarak ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşamaktadır.
8 Nisan 2015 Çarşamba günü Erciyes Teknopark Tekno-5 Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilen “Anadolu’nun Yıldız Projeleri Yatırımcı ile Buluşuyor” etkinliği ile birlikte Nisan 2014 te 108 proje arasından seçilip SERA programına girmeye hak kazanan takımlar arasından 6 Sera takımı projelerini yatırımcı karşısında sunma fırsatı yakalamıştır.
Bir yıl boyunca ETTO’nun eğitim, danışmanlık, mentörlük vb. maddi manevi destekleriyle projelerini SERA’da geliştiren takımlar eğitimlere katılım, verilen ödevlerin zamanında teslimi ve yönetici kanaati kriterlerine göre değerlendirilmiş olup yapılan puanlama neticesinde After SERA Programına devam etmeye hak kazanan takımlar aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.
İlk yılında SERA programına katılarak projelerini geliştirmek için çalışan, gayret gösteren tüm takımlarımıza teşekkür eder başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Sera Programının 2. Dönem başvuruları 15 Nisan 2015 tarihine kadar devam etmekte olup www.erciyesera.com web adresinden başvuru yapabilirsiniz.


18:44, 10.04.2015

Haber Fotoğrafları