+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » ISIF'17 Patent Başvuru Talebi Hk...

ISIF'17 Patent Başvuru Talebi Hk...

Değerli Akademisyenlerimiz,

03-06 Mart 2016 tarihlerinde ilki gerçekleştirilen İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF) 'in ikincisi 02-04 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul WOW Convention Center'da gerçekleştirilecektir.

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Onursal Himayelerinde, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA) himayeleri altında ve Türk Patent Enstitüsü (TPE) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı hem buluşçular hem de yatırımcılar için dünyanın en önemli buluş fuarları arasında yer almaktadır.

İlk senesi itibarı ile 24 ülkeden toplam 324 buluş ile dünyanın en büyük 5 uluslararası buluş fuarı arasında bulunan ISIF; buluşlar ile Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının ulusal ve uluslararası kamu, sanayici, yatırımcı ve bireysel buluşçu ekseninde biraraya getirildiği ve ticarileştirildiği bir etkinliktir.

Hedef kitlesini uluslararası ve ulusal; bireysel buluşçular, ar-ge merkezleri, üretici ve ticari firmalar, sanayiciler, girişimciler, özel araştırmacılar, danışmanlar, patent ofisleri, özel veya devlet destekli araştırma enstitüleri, bilim parkları, teknoloji geliştirme bölgeleri, teknoloji transfer ofisleri, üniversiteler, laboratuvarlar, fikri ve sinai mülkiyet hakları ile ilgili kurum ve kuruluşlar, melek yatırımcılar, risk sermayesi grupları, inovasyon teşvikçileri, patent vekilleri, buluş dernekleri, ilgili kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu ISIF’17, içeriğindeki B2B görüşmeler, çalıştaylar ve paneller ile ekosistemin güçlü bir destekleyicisi olmaya devam edecektir.

Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak ISIF 2017’ye katılım gösterilecek olup, fuarda buluşunun sergilenmesini isteyen Patent/Faydalı Model sahiplerinin Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi’ne başvurmaları gerekmektedir.
Yapılacak değerlendirme sonucunda seçilen buluşlar sergilenecek olup, kontenjan sınırlıdır. Konuyla ilgili son başvuru tarihi 13.01.2017’dir.


İletişim : Mesut Aktekin TTO Uzmanı/ Fikri Haklar Birimi
                mesutaktekin@erciyesteknopark.com, 224 81 12/125

Saygılarımızla


29.12.2016