+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » KOBİ'lerin İhtiyaçlarına Yönelik Akademi-Özel Sektör-Şemsiye Kuruluş İşbirliği Çağrısı Açıldı!

KOBİ'lerin İhtiyaçlarına Yönelik Akademi-Özel Sektör-Şemsiye Kuruluş İşbirliği Çağrısı Açıldı!


Değerli Araştırmacılar;
Cornet Programı 31. çağrısı olan, KOBİ’lerin ihtiyaçlarına yönelik Akademi-Özel Sektör- Şemsiye Kuruluş işbirliği çağrısı açıldı. Cornet Programı’nın 31. çağrısı ile küçük ve orta büyüklükte işletmelerin (KOBİ) rekabet öncesi kapasitelerini artıracak ihtiyaçlarına yönelik kolektif projelerin desteklenmesi hedeflenmektedir. Söz konusu çağrı ile desteklenecek projelerin KOBİ ihtiyaçları doğrultusunda akademi ortağınca gerçekleştirilmesi, çıktıların ise birden fazla KOBİ’nin faydasına olması ve çıktıların yaygınlaştırılması beklenmektedir.
31 Mart 2021 tarihine kadar açık kalacak olan çağrı Almanya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Hollanda, İsviçre, Kanada, Peru ve Polonya ile işbirliğine olanak tanınmaktadır. Çağrı ile en az 2 üye ülkenin yer aldığı işbirliği projeleri desteklenebilecektir.
Uluslararası başvuruda her ülkeden üçer paydaşın yer alması gerekmektedir: AR-GE ve inovasyon faaliyetlerini sürdürecek akademi ortağı, KOBİ şemsiye kuruluşu ve KOBİ’lerden oluşan bir Kullanıcı Grubu.
Başarılı bulunan projelerde yer alan Türkiye'deki araştırma ekibi için TÜBİTAK tarafından proje süresi boyunca maksimum 1.000.000 TL araştırma desteği sağlanabilecektir. Maksimum proje süresi 24 ay olabilmektedir.

Ulusal çağrı metni için tıklayınız.


05.02.2021