+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » KOBİ'ler için EIC Hızlandırıcı (Accelerator) Programı Proje Yazma Eğitimi Etkinliği

KOBİ'ler için EIC Hızlandırıcı (Accelerator) Programı Proje Yazma Eğitimi Etkinliği

Değerli Araştırmacılar;
TÜBİTAK tarafından, KOBİ'ler için EIC Hızlandırıcı (Accelerator) Programı Proje Yazma Eğitimi etkinliği gerçekleştirilecektir. Etkinlik, EIC Hızlandırıcı (Accelerator) Programı ilk aşama başvurulara ve tam başvurulara hazırlanma temalı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere (KOBİ’lere) yönelik gerçekleştirilecektir.
Etkinlik program ikiye ayrılmış olup, Ufuk Avrupa EIC Hızlandırıcı (EIC Accelerator) Programına ilk aşama başvurularını veya tam başvurularını yapmaya hazırlanan KOBİ'leri, spin-off firmaları, start-upları ve bireysel girişimcileri hedeflemektedir.
• Birinci bölüm, destek için ilk aşama başvurusu hazırlayan işletmelere yöneliktir.
• İkinci bölüm, Ufuk Avrupa kapsamında EIC Hızlandırıcı Programı için ilk aşama başvurusunu başarılı bir şekilde yapmış ve tam başvurularını hazırlayan işletmeler için faydalı olacaktır.
Eğitim 19.04.2022 tarihinde, saat 10:00’da Zoom Platformunda başlayacaktır. Etkinlik yaklaşık 3 saat sürecek ve canlı olarak yayınlanacaktır.
Etkinliğe kayıt yaptırmak için tıklayınız.

Saygılarımızla.
Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi


11.04.2022