+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » UTTP 3. Sezon Eğitimine Katılım Gösteriyoruz

UTTP 3. Sezon Eğitimine Katılım Gösteriyoruz

 Fotoğraf

UTTP bilgi ve teknolojinin piyasa değerlemesi, pazara çıkarılması süreçleri ve bu süreçler içerisinde ticari kazanç elde edilebilmesine ilişkin teknoloji profesyonelleri ve teknolojik girişimcilerin bilgi birikimi ve becerilerini artırmayı hedefleyen bir programdır. 


Bu dinamik program teknoloji fikirlerinin değerlendirmesi, fikri mülkiyet hakları yönetimi, iş planı oluşturma, başlangıç için alternatif fon modelleri ve lisanslama fırsatları ile ilgili becerileri geliştirme ve teknolojinin ticarileştirilmesi önündeki engelleri kaldırabilme hedefi ile yoğun bir içerik sunar.

University of Texas at Austin’in Teknoloji Transfer Ofisi olarak faaliyet göstermektekte olan IC2 30 yıllık deneyimi ile geliştirilen UTTP Programı, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) ve Bilkent Cyberpark ortaklığında gerçekleştirilmekte olan bir proje kapsamında, 2013 yılından itibaren ülkemizde uygulanmaktadır.

UTTP 3. Sezonda Erciyes Teknoloji Transfer Ofisinden 3 Uzmanımız ve Erciyes Teknopark'tan 1 Kuluçka Firmamız yer almaktadır. Kendilerine UTTP Eğitimnde Başarılar Diliyoruz.


11:36, 17.09.2015

Haber Fotoğrafları