+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ERCİYES TEKNOPARK, TÜBİTAK DESTEĞİ ALAN GİRİŞİMCİLERE KUTLAMA TÖRENİ DÜZENLEDİ

ERCİYES TEKNOPARK, TÜBİTAK DESTEĞİ ALAN GİRİŞİMCİLERE KUTLAMA TÖRENİ DÜZENLEDİ

 Fotoğraf

ERCİYES TEKNOPARK, BİREYSEL GENÇ GİRİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA TÜBİTAK DESTEĞİ ALAN GİRİŞİMCİLERE KUTLAMA TÖRENİ DÜZENLEDİ

Erciyes Teknopark, Bireysel Genç Girişim (BİGG Erciyes) adını verdiği program kapsamında TÜBİTAK desteği almaya hak kazanan girişimci adaylarına kutlama töreni düzenledi.

Erciyes Teknopark’ta düzenlenen kutlama töreninde konuşma yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof.Dr.Abdulhakim Coşkun şunları söyledi:” BİGG Erciyes, temel anlamda girişimci ve girişimciye ait iş fikirlerinin geliştirilerek, nitelikli iş planına dönüştürülmesi programıdır. Program, başvuruların alınması, incelenmesi, TÜBİTAK’a iletilmesi, programa dahil olacak girişimcilerin şeffaf ve adaletli bir biçimde seçilmesi, seçilen girişimcilerin konuyla ilgili eğitimler alması aşamalarını içerir. BİGG Erciyes, eğitimlerin ardından saha çalışmalarının yapılması, mentorluk ve proje yazım desteği sağlanıp başarılı olan girişimcilerin seçilerek TÜBİTAK’a bildirilmesi süreçlerini kapsar. TÜBİTAK desteğini alan girişimciler, Pro-Sera programına dahil edilerek iş fikirlerini hayata geçirirken iş süreçlerini hem hızlandırma hem de profesyonel destek alma fırsatı yakalamış olurlar.

Bu etkinlik kapsamında BİGG Erciyes kazanan girişimcilerini kutlar, girişimcilik hayatlarında başarılar dilerim. Başarımıza katkı sağlayan BİGG Erciyes ekibine de teşekkürlerimi sunarım.2016 yılında tecrübe birikimimizle BİGG Erciyes programında daha önemli başarılar gerçekleştirmeyi şimdiden hedefimiz olarak belirlediğimizi de paylaşmak isterim.”

Etkinliğe, projesi kabul gören girişimci adaylarına tebrik belgelerinin takdim edilmesiyle devam edildi.


10:33, 18.03.2016

Haber Fotoğrafları