+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ERCİYES TEKNOPARK FİRMALARI ASELSAN A.Ş.’Yİ ZİYARET ETTİ

ERCİYES TEKNOPARK FİRMALARI ASELSAN A.Ş.’Yİ ZİYARET ETTİ

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark, bünyesindeki firmalar için kümelenme faaliyetleri kapsamında ASELSAN A.Ş.'ye teknik gezi düzenledi.

Erciyes Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Sema Aslan düzenlenen geziyle ilgili olarak şunları söyledi: “Erciyes Teknopark bünyesindeki firmaların farklı pazarlara açılıp yeni işbirlikleri sağlayabilmeleri adına Türkiye Sanayisinde önemli yeri olan kurumlara düzenlediğimiz gezilerimiz hız kesmeden devam ediyor. Bu amaç kapsamında Erciyes Teknopark firmalarının da özellikle görmek istedikleri Aselsan A.Ş. ziyaret edildi.

Ziyarette Erciyes Teknopark firmalarına, Kurumsal İletişim Şefi Şule Zincioğlu tarafından Aselsan A.Ş. ile ilgili yapılan sunum sonrasında 40.yıl videosu gösterimi yapıldı. Ardından Aselsan A.Ş. Teknoloji Transfer Müdürü Serdar Bayar ve Aselsan A.Ş.Yan Sanayi Üretim Müdürlüğü ekibinden Şef Mühendis Mutlu Turgut Erciyes Teknopark firma yetkililerinden gelen soruları yanıtladı.

Düzenlenen gezide Erciyes Teknopark A.Ş. firmaları ile olası işbirlikleri konusunda görüşmeler yapıldı. Aselsan projelerinde yer alabilmek için hangi kriterlere ihtiyaç duyulduğu aktarıldı. Görüşmelerin ardından Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Üretim Tesisi ile Radar ve Elektronik Harp Sistemleri Üretim Tesisleri gezildi.”

Gezinin sonunda Aselsan A.Ş. yetkilileri tarafından Erciyes Teknopark heyetine ziyaretlerinden dolayı plaket takdim edildi. Toplu fotoğraf çekimi ardından gezi sona erdi.


10:44, 12.05.2016

Haber Fotoğrafları