+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Eurostars-2'nin Son Çağrısı Açıldı!

Eurostars-2'nin Son Çağrısı Açıldı!


Değerli Araştırmacılar;
Eurostars-2 Programı’nın son çağrısı açıldı. EUREKA’nın destek mekanizmalarından bir tanesi olan Eurostars, Avrupa Komisyonu ve Eurostars üye ülkelerinin Avrupa’daki KOBİ’lerin rekabetçiliğinin arttırılması için yürüttükleri KOBİ’lere özel, hızlı ve etkin bir destek programıdır. Eurostars kapsamında herhangi bir teknoloji alanı ve sektör ayrımı yapmaksızın Ar-Ge odaklı faaliyetler yürüten KOBİ’lerin ve büyük ölçekli işletmelerin uluslararası Ar-Ge projeleri desteklenmektedir.

Çağrı kapsamında, en az bir Türk ve Eurostars üye ülkesinden bir kuruluşun katılımıyla, pazara yönelik, yenilikçi ürün ve süreçlerin geliştirilmesi amacı taşıyan ortak uluslararası Ar-Ge projeleri desteklenecektir. Proje konsorsiyumlarında Ar-Ge yoğun bir KOBİ’nin koordinatör olarak yer alması beklenmektedir. Ayrıca, ortak proje önermek isteyen Türk firmaların, projeyi birlikte gerçekleştirecekleri paydaş ile proje ortağı olarak anlaşmaları gerekmektedir. Tek taraflı proje başvuruları kabul edilmemektedir.

Çağrı için son başvuru tarihi 04.02.2021’dir. Çağrı bilgilerine ulaşmak ve başvuru yapmak için tıklayınız.

Ayrıca, başvuru yapmaya ilişkin önemli hususların ve ipuçlarının paylaşılacağı 12 Ocak 2021 tarihinde (saat 11.00/Brüksel saati) webinar gerçekleştirilecektir. Webinar için kayıt olmayı unutmayınız. Kayıt için lütfen tıklayınız.




11:17, 21.12.2020