+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 2021 yılı Erasmus+ Teklif Çağrısı ve Program Rehberi yayınlanmıştır!

2021 yılı Erasmus+ Teklif Çağrısı ve Program Rehberi yayınlanmıştır!


Değerli Araştırmacılar;
2021 yılı Erasmus+ Teklif Çağrısı ve Program Rehberi yayınlanmıştır. Rehberde program hakkında genel bilgilere, yeni faaliyetlere ve Programın toplam bütçesine yer verilmektedir.
2021-2027 yılları arasını kapsayacak Erasmus+ Programı döneminde dahil etme, dijitalleşme, çevre gibi konular ön plana çıkmaktadır. Erasmus+ Programında yer alacak hareketliliklerinin her aşamasında çevreye duyarlı, sürdürülebilirliği esas alan uygulamaların yapılması programın temel hedefleri arasında yer almaktadır. Ayrıca, yararlanıcı kurumların, ortaklarıyla etkileşimi artırmak, öğrenim ve öğretimi iyileştirmek için dijital araçları ve öğrenim metotlarını da kullanmaları beklenmektedir. Projelerde yer alan katılımcıların bulundukları çevredeki sosyal, kültürel, eğitsel faaliyetlere aktif katılımı istenmektedir. Kurumlar ve kişiler açısından Programa erişimin artırılması için dahil etme vurgusunun yanı sıra dezavantajlı kişilerin programlara katılımını artırmak için tedbirler alınmasının önemi de vurgulanmaktadır.
2021 yılı Erasmus+ Teklif Çağrısı ve Program Rehberine buradan erişim sağlayabilirsiniz. 2021 yılı Erasmus+ son başvuru tarihleri için tıklayınız.


12:39, 01.04.2021