+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ENDÜSTRİYEL TASARIM ve CATIA PLM SEMİNERİ YAPILDI

ENDÜSTRİYEL TASARIM ve CATIA PLM SEMİNERİ YAPILDI

 Fotoğraf

Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerimizin ürün tasarım kabiliyetlerini geliştirmelerine ve bu alandaki gelişmeleri yakından takip etmelerine katkıda bulunmak amacıyla Endüstriyel Tasarım ve tasarım faaliyetlerinde kullanılan yazılımların firmalara tanıtımının yapılması hedeflenmiştir. Bu kapsamda başlatılan çalışmaların ikincisi olarak OSTİM Tasarım Mühendislik ile CADEM firmasının CATIA ekibiyle 8.05.2014 tarihinde KETAM’da bilgilendirme semineri yapılmıştır. Seminerin birinci oturumunda   OSTİM Tasarım Merkezi Koordinatörü Berna DALAMAN tarafından Endüstriyel Tasarım konusunda bilgilendirme yapılmıştır. Tanıtımın ardından ORAN Kalkınma Ajansı desteğiyle KETAM tarafından yapılan Ev Gereçleri ve Elektrikli Ev Aletleri Sektörel Analizi projesine yönelik  Orhan DAYBELGE tarafından projenin değerlendirmesi yapılmış ve elde edilen sonuçlar açıklanmıştır. 
Oturum arasında sektörel analiz projesinde seçilen 12 firma temsilcisi ile yapılan ayrı bir toplantıda projenin ikinci adımı konusunda izlenecek yol belirlenmiş ve URGE yapısı altında kümelenme kararı alınmıştır.
Seminerin ikinci bölümünde CADEM firması tarafından PLM (Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi) ve CATIA yazılımı tanıtılarak örneklemeler yapılmıştır. Katılımın yüksek olduğu seminer başarı ile tamamlanmıştır.


09:28, 12.05.2014

Haber Fotoğrafları